De Polderworm beeldmerk

Schoon aan de haak

Bent u een particuliere visser en heeft u af en toe een kilo wormen nodig? U kunt deze gerust bij ons kopen. We zijn gevestigd in Rutten, een klein dorp in de Noordoostpolder, in de nok van Flevoland. Kom langs of bel ons van tevoren en wij zetten de gewenste hoeveelheid wormen voor u klaar.

In vruchtbare aarde

Om een vruchtbare tuin en energieke kamerplanten te krijgen, kunt u vermi-compost aan de grond toevoegen. Vermi-compost is een restproduct van de wormenteelt en geeft extra kracht en voeding. Ook voor groentetuinen is deze wormenhumus heel geschikt. Uw gewassen worden er gezonder van. U kunt vermi-compost losgestort of in kleine zakken kopen bij De Polderworm.

Gezellige rondleiding

Bij De Polderworm zijn we trots op ons bedrijf. Bovendien houden we van gezelligheid. We vinden het daarom leuk om onze wormenkwekerij aan u te laten zien en er van alles over te vertellen. Komt u met een gezelschap, dan vinden we het prettig dat u ons vooraf even belt of mailt, zodat wij tijd kunnen maken om u rond te leiden en uitleg te geven over het proces rondom het kweken van wormen. Na de rondleiding is het mogelijk om eventueel viswormen of vermi-compost bij ons te kopen. Dit is overigens geen verplichting.

Excursie voor het goede doel

Wij vinden het ontzettend leuk om excursies en rondleidingen te verzorgen. Wij hoeven hier geen vergoeding voor, maar vragen wel om een bijdrage voor het goede doel. Wij steunen Join4Energy en Energy4All. Beide organisaties zamelen geld in voor onderzoek naar een medicijn tegen energiestofwisselingsziekten. Van harte bij u aanbevolen!

Nieuws

Top <h4>depolderworm.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/bedrijf">Bedrijf</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/particulier">Particulier</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/contactformulier">Contactformulier</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/route">Route</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>