De Polderworm beeldmerk

Benieuwd wat er over De Polderworm is geschreven in de media? Lees hier de berichten uit lokale kranten en agrarische vakbladen. Ook delen we graag extra nieuwtjes en wetenswaardigheden over het kweken van wormen met u.


Een kopje thee voor uw planten?

Wormenhumus is het restproduct van de wormenteelt. Hoewel het woord ‘restproduct’ doet vermoeden dat het niet zoveel waarde heeft, is het tegengestelde het geval. Wormenhumus is namelijk enorm vruchtbaar en wordt als vermi-compost veel gebruikt in (groente)tuinen en voor planten.

 

De Polderworm onderzoekt momenteel of we wormenhumus in een vloeibare vorm kunnen krijgen. Deze ‘thee’ kan namelijk veel preciezer worden gedoseerd en er is minder van nodig. In ons onderzoek bekijken we hoeveel waardevolle stoffen we in de thee kunnen behouden én hoe we die het best kunnen toedienen aan de grond en de gewassen.

Nieuwsoverzicht

Nieuws

Top <h4>depolderworm.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/bedrijf">Bedrijf</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/particulier">Particulier</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/contactformulier">Contactformulier</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/route">Route</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>