Benieuwd wat er over De Polderworm is geschreven in de media? Lees hier de berichten uit lokale kranten en agrarische vakbladen. Ook delen we graag extra nieuwtjes en wetenswaardigheden over het kweken van wormen met u.


Melig laagje

Behalve turf krijgen de wormen meel als voer. Bij De Polderworm hebben we dit proces geautomatiseerd. Wanneer de wormen een nieuwe bak met turf hebben gekregen, gaat de bak over een lopende band waar een laagje meel over de turf wordt gestrooid.

De wormen zijn dol op meel en kruipen graag naar boven om het te eten. Hierdoor wordt het kronkelen en kruipen van de wormen gestimuleerd. Dit is goed voor hun groei en voor de verwerking van turf tot wormenhumus.

Nieuwsoverzicht

Nieuws

Top <h4>depolderworm.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/bedrijf">Bedrijf</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/particulier">Particulier</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/contactformulier">Contactformulier</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/route">Route</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>