De Polderworm beeldmerk

Benieuwd wat er over De Polderworm is geschreven in de media? Lees hier de berichten uit lokale kranten en agrarische vakbladen. Ook delen we graag extra nieuwtjes en wetenswaardigheden over het kweken van wormen met u.


Aantrekkelijk natvoer

Na het uitkomen van de cocons zijn de jonge wormpjes de eerste weken nog te klein om te zeven. Dit zeven is nodig om ze elke 3 weken in een bak met verse turf te kunnen doen. Bij De Polderworm lokken we de wormpjes daarom met natvoer. Natvoer is een mengsel van turf, papier en appelmoes en dat vinden de wormpjes heerlijk. Ze kruipen naar boven en zijn dan gemakkelijk uit hun bak te halen. We zetten ze daarna in een bak met verse turf.

 

Wanneer de wormpjes flink zijn gegroeid en ze weer toe zijn aan een nieuwe turfbak, splitsen we de groep wormen en verdelen die over 2 bakken, zodat de wormen genoeg ruimte en eten hebben om verder te groeien.

Nieuwsoverzicht

Nieuws

Top <h4>depolderworm.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/bedrijf">Bedrijf</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/particulier">Particulier</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/contactformulier">Contactformulier</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/route">Route</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>