De Polderworm beeldmerk

Benieuwd wat er over De Polderworm is geschreven in de media? Lees hier de berichten uit lokale kranten en agrarische vakbladen. Ook delen we graag extra nieuwtjes en wetenswaardigheden over het kweken van wormen met u.


Wormengrond voor uw tuin

Bij De Polderworm kweken we niet alleen wormen, maar we leveren ook vermi-compost. Deze wormenhumus is nu nog een bijproduct, maar heeft genoeg potentie om in de toekomst ons hoofdproduct te kunnen worden.

 

Vermi-compost is turf die de wormen hebben opgegeten en daarna hebben uitgescheiden. De wormenhumus is zeer vruchtbaar en bevat veel microleven. Daardoor is het heel geschikt om uw tuin, groentetuin of (kamer)planten extra groeikracht te geven. Bovendien maakt vermi-compost de groenten uit uw tuin gezonder en weerbaarder.

 

Neem gerust contact op als u bij ons vermi-compost wilt kopen.

Nieuwsoverzicht

Nieuws

Top <h4>depolderworm.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/bedrijf">Bedrijf</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/particulier">Particulier</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/contactformulier">Contactformulier</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/route">Route</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>