De Polderworm beeldmerk

Benieuwd wat er over De Polderworm is geschreven in de media? Lees hier de berichten uit lokale kranten en agrarische vakbladen. Ook delen we graag extra nieuwtjes en wetenswaardigheden over het kweken van wormen met u.


Interesse vanuit China

In 2014 is De Polderworm door een Chinese partij benaderd vanwege onze kennis van wormenteelt. De Chinezen willen onze hulp om grootschalig koeienmest en ander organisch afval op te laten eten door wormen. Op deze manier zetten de wormen dit om naar vermi-compost. Dit is een zeer vruchtbare grondverbeteraar die zorgt voor meer microleven in de grond en gezondere gewassen. Inmiddels is De Polderworm een van de initiatiefnemers en ontwikkelaars van het Chinese bedrijf dat zich hierop richt.

Nieuwsoverzicht

Nieuws

Top <h4>depolderworm.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/bedrijf">Bedrijf</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/particulier">Particulier</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/contactformulier">Contactformulier</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/route">Route</a></li> <li><a href="https://www.depolderworm.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>